Getting My بیماری گال در زنان To Work
Getting My بیماری گال در زنان To Work
Blog Article
این کنههای میکروسکوپی ماهها میتوانند روی پوست شما زندگی کنند.
آلوئه ورا: این ژل به دلیل توانایی آن در کاهش تحریک و سوزش پوست مشهور است اما یک مطالعه نشان داد که آلوئه ورا به اندازه یک نسخه تجویزشده توسط پزشک در درمان گال موفق است.
اگرچه این عوارض معمولا موقتی هستند، اما ممکن است ناراحتکننده باشند. درمانهای طبیعی متداول برای گال عبارتاند از:
آزمایش ژنتیک چیست؟ آزمایش ژنتیک نوعی آزمایش پزشکی است که تغییرات در ژن ها، کروموزوم ها یا پروتئین ها را مشخص می کند. نتایج یک […]
بنابراین ایجاد خارش شدید، قرمزی و خشکی از علائم بارز این بیماری است.
تشخیص گزش گال و بثورات متمایز قرمز میتواند به شما در یافتن سریعترین راه درمان کمک کند.
یادتان باشد که داروی بیماری گال را فقط با تجویز پزشک متخصص تهیه و استفاده کنید؛ زیرا داروهای دیگر شاید خارش شما را کمتر کنند اما بیماری را به طور کامل ریشه کن نخواهند کرد. پزشک با معاینه پوست شما، با بررسی نوع سوراخهای ایجاد شده بر روی پوست و با نمونه برداری و بررسی کردن آنها در زیر میکروسکوپ، حضور انگل و تخمکها را بر روی پوست شما تشخیص داده و برای درمان قطعی بیماری گال، داروی مورد نیاز را تجویز خواهد کرد.
پیامد اولیه عبارت بود از پاکسازی کامل گال. پیامدهای ثانویه عبارت بودند از تعداد شرکتکنندگانی که مجددا تحت درمان قرار گرفتند، تعداد شرکتکنندگانی با حداقل یک عارضه جانبی مراجعه کردند، و تعداد شرکتکنندگانی که به دلیل بروز عارضه جانبی از ادامه مطالعه انصراف دادند.
داروهایی مانند آنتی بیوتیکها و آنتی هیستامینها نیز جهت تسکین و کاهش علائم این بیماری مفید خواهد بود.
از آنجاییکه جرب بسیار مسری است پزشکان اغلب درمان را برای کل خانواده یا افرادی که در تماس مکرر با بیمار هستند توصیه میکنند.
یک روش تشخیصی دیگر برای بیماری گال، نمونهبرداری از پوست است که در هنگام مشکوک بودن پزشک به سایر مشکلات پوستی تجویز میشود.
فقط این نکته را در نظر بگیرید که جهت بیماری گال درمان تشخیص قطعی و درمان نهایی لازم است به دکتر مراجعه کرد. چراکه درمانهای خانگی و سرخود ممکن است به طور مقطعی این بیماری را برطرف کند.
اگزما نوعی بثورات پوستی با علت ناشناخته است. می تواند فصلی بیاید و برود. می تواند به صورت لکه های قرمز یا تاول ها ظاهر شود.
اگر یک پیوند داخلی شما را به اینجا هدایت کردهاست، در صورت تمایل آن پیوند را برای اشارهٔ مستقیم به مقالهٔ مورد نظر تغییر دهید.